![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500g srnčí kýty • 4 lžíce oleje • sůl • mletá sladká paprika • mletý pepř • 2 lžíce másla • 2 cibule • 60g žampiónu • 2 lžíce rajčatového protlaku • 8 lžic vývaru z kostí nebo vody Recept srnčí guláš minutkový připravíme takto:
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce dva dny nakřehnout. Před přípravou ji osolíme, okořeníme a prudce osmahneme na rozehřátém oleji a másle. Pak přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, osmažíme, vmícháme rajčatový protlak, smažíme ještě minutu, zalijeme vývarem nebo vodou, povaříme další minutu a hned podáváme s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí guláš minutkový nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: sikulský guláš na vojvodinský způsob, guláš z divočáka a s jeřabinami, slovenský fazolový guláš s vepřovým masem, fazolový guláš s masem, cikánský guláš, fazolový guláš s uzeninou a slaninou, skopový guláš, pivní guláš z hovězích líček, kozí guláš, hovězí guláš s fazolemi srnčí guláš minutkový, recept, hlavní jídla |