KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Španělský ptáček

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept španělský ptáček potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 hovězí plátky
   • slanina
   • cibule
   • vajíčko
   • tuk
   • sůl
   • nit nebo párátka
Recept španělský ptáček připravíme takto:
Plátky masa umyjeme, osušíme a nasolíme. Vajíčka uvařená natvrdo rozčtvrtíme a slaninu nakrájíme na plátky. Do středu plátku dáme plátek slaniny, na něj čtvrtku vajíčka, plátek masa zabalíme a omotáme nití nebo sepneme párátkem. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na tuku, přidáme ptáčky, které ze všech stran rychle osmahneme, můžeme přidat na plátky nakrájenou slaninu, podlijeme vodou a dusíme, dokud maso nezměkne.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Španělský ptáček nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

španělský guláš, španělský vepřový plátek



španělský ptáček, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz