![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 200 g vařeného kuřecího masa • 100 g vařeného hovězího jazyku • 100 g přelámaných a krátce povařených špaget • 6 rajčat • 1 cibule • 1 stroužek česneku • 4 lžíce olivového oleje • několik lístků zelené petrželky • několik lístků máty peprné • 50 g tapioky • 1,5 litru kuřecího vývaru • sůl • mletý pepř • 3 lžíce strouhaného parmezánu Recept sicilská rajčatová polévka připravíme takto:
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zeleninu, rajčata, najemno nasekanou zelenou petrželku a mátu, zalijeme vývarem, přivedeme k varu, zavaříme tapioku a 20 minut zvolna vaříme. Potom přidáme nadrobno nakrájené kuřecí maso, nakrájený hovězí jazyk a špagety, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Podáváme horké se strouhaným parmezánem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Sicilská rajčatová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rajčatová polévka se zelím, sladká rajčatová polévka, rajčatová polévka se zeleným pepřem, rajčatová polévka s sherry a medem, italská rajčatová polévka, pikantní rajčatová polévka, rajčatová polévka s bazalkou, americká rajčatová polévka sicilská rajčatová polévka, recept, polévky |