KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Sicilská rajčatová polévka

Kategorie: polévky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept sicilská rajčatová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g vařeného kuřecího masa
   • 100 g vařeného hovězího jazyku
   • 100 g přelámaných a krátce povařených špaget
   • 6 rajčat
   • 1 cibule
   • 1 stroužek česneku
   • 4 lžíce olivového oleje
   • několik lístků zelené petrželky
   • několik lístků máty peprné
   • 50 g tapioky
   • 1,5 litru kuřecího vývaru
   • sůl
   • mletý pepř
   • 3 lžíce strouhaného parmezánu
Recept sicilská rajčatová polévka připravíme takto:
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zeleninu, rajčata, najemno nasekanou zelenou petrželku a mátu, zalijeme vývarem, přivedeme k varu, zavaříme tapioku a 20 minut zvolna vaříme. Potom přidáme nadrobno nakrájené kuřecí maso, nakrájený hovězí jazyk a špagety, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Podáváme horké se strouhaným parmezánem.





sicilská rajčatová polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz