![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g filé • sůl • 100 g oleje • 200 g brambor • 400 g rýže • 20 g cibule • 150 g majonézy • koření kari • petrželka Recept rybí filé pondicku připravíme takto:
Filé nakrájíme na porce, osušíme a necháme chvilku odležet. Pak z obou stran na oleji dobře propečeme. Naklademe do mísy, kolem naskládáme vařené brambory nakrájené na kolečka a přidáme dušenou rýži, posypeme nakrájenou cibulí, zalijeme majonézou, kterou jsme předtím ochutili solí a kořením kari a ozdobíme petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí filé po indicku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí filé marina, japonské filé, rybí filé v pivním těstě, vídeňské filé, indické filé, rybí filé s fazolkami, těstoviny s rybím filé, gratinované filé s mrkví a hráškem, rybí filé na olivách, chalupářské filé rybí filé po indicku, recept, hlavní jídla |