![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g růžičkové kapusty • 500 g uzeného bůčku • 60 g másla • 1 cibule • 2 stroužky česneku • sůl • pepř • vegeta • 80 g strouhaného sýra Recept růžičková kapusta s uzeným masem připravíme takto:
Kapustičky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Pak je scedíme a necháme okapat. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme kapustu a mírně zalijeme vývarem z uzeného masa a chvíli dusíme. Okořeníme pepřem a vegetou. Před podáváním jednotlivé porce růžičkové kapusty posypeme strouhaným sýrem a přiložíme plátky uzeného masa. Podáváme nejlépe s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Růžičková kapusta s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené brambory s mletým masem a zeleninou, kapusta zapečená s játry a slaninou, slovenský fazolový guláš s vepřovým masem, bramborové špecle s uzeným masem, zapečené brambory s vepřovým masem, zapečené těstoviny s uzeným masem, celozrnné špagety s kysaným zelím a uzeným tofu, paella s kuřecím masem a mušlemi, špagety s kuřecím masem a houbami, špagety s mletým masem růžičková kapusta s uzeným masem, recept, hlavní jídla |