KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept roštěnka po maďarsku potřebujeme tyto suroviny: • 240 g hovězího masa • 10 g cibule • 80 g zelené papriky • 50 g rajčat • 10 g rajčatového protlaku • sůl • pepř • mletý kmín • mletá červená paprika • majoránka • česnek • 5 g hladké mouky • 10 g oleje Recept roštěnka po maďarsku připravíme takto:
Roštěnku na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, opepříme, obalíme v mouce a na oleji prudce opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, dále přidáme rajčatový protlak, pepř, kmín, červenou papriku a majoránku, podlijeme teplou vodou a dusíme. Před koncem přidáme nakrájené zelené papriky a nakrájená rajčata a společně dusíme do měkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Roštěnka po maďarsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: plněné zelí po maďarsku, telecí játra po maďarsku, pečená husí játra po maďarsku, roštěnka po znojemsku roštěnka po maďarsku, recept, hlavní jídla |