![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g uvařeného tresčího filé • 2 lžičky olivového oleje • 200 g lístků rokety • 4 broskve • 150 g tvrdého sýra • 2 lžičky balsamikového octa • pepř • čerstvá bazalka Recept norský salát s treskou, broskvemi a sýrem připravíme takto:
Opláchnuté lístky rokety zbavíme nejdelších stonků, osušíme a rozložíme na talíř. Na ně položíme uvařenou a nahrubo nakrájenou rybu, na kousky nakrájené broskve, sýr nakrájený na kostičky a posypeme bazalkou. Olivový olej smícháme s balsamikovým octem a salát tím pokapeme a posypeme mletým pepřem. Podáváme s čerstvým chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: mrkvový salát s ořechy, rajčatový salát s bazalkou, mořský salát, zeleninový salát s vajíčkem, jahodový salát, vlašský salát, cikánský salát, rucolla salát s pršutem a medovo-hořčicovým dresingem, bramborový salát s květákem a kuřecím masem, zeleninový salát s uzeninou norský salát s treskou, broskvemi a sýrem, recept, saláty |