KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem

Kategorie: saláty, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept norský salát s treskou, broskvemi a sýrem potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g uvařeného tresčího filé
   • 2 lžičky olivového oleje
   • 200 g lístků rokety
   • 4 broskve
   • 150 g tvrdého sýra
   • 2 lžičky balsamikového octa
   • pepř
   • čerstvá bazalka
Recept norský salát s treskou, broskvemi a sýrem připravíme takto:
Opláchnuté lístky rokety zbavíme nejdelších stonků, osušíme a rozložíme na talíř. Na ně položíme uvařenou a nahrubo nakrájenou rybu, na kousky nakrájené broskve, sýr nakrájený na kostičky a posypeme bazalkou. Olivový olej smícháme s balsamikovým octem a salát tím pokapeme a posypeme mletým pepřem. Podáváme s čerstvým chlebem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Norský salát s treskou, broskvemi a sýrem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

fazolový salát s chilli papričkou, francouzský velikonoční salát, salát s tuňákem a olivami, rajský salát, salát z melounů a liči, italský rajčatový salát, zimní vitamínový salát, salát orient, salát z pálivé zeleninové směsi, salát z fazolových lusků



norský salát s treskou, broskvemi a sýrem, recept, saláty


©2024KucharkaRecepty.cz