![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vařené kuřecí maso • šunka • černé houby • ploché nudle • hlávkové zelí • konzervovaný bambus • vývar • olej • sůl • glutasol • petrželka • bílý pepř • solamyl Recept kantonské nudle připravíme takto:
Nudle uvaříme, propláchneme a necháme okapat. Pak je osmahneme v pánvi na oleji, osmažené vyndáme a uchováme v teple. Do oleje dáme na kostičky nakrájené hlávkové zelí, promícháme, zalijeme vývarem, přidáme bambus, nudličky vařeného kuřecího masa, šunky a máčené černé houby, ochutíme solí, glutasolem, bílým pepřem, zahustíme máčeným solamylem a podusíme. Směsí přelijeme porce nudlí, ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou a můžeme podávat. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kantonské nudle II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: široké nudle s rajčaty a bazalkou, nudle se zelím a houbami, nudle s mákem, čínské nudle s vepřovým masem, čočkový kotlík s nudlemi, hanácké nudle, vejce s nudlemi a sýrem, rajčatové nudle s česnekem a bazalkou, kantonské nudle, široké nudle s kozím sýrem kantonské nudle ii, recept, hlavní jídla |