KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí ragú na víně se žampiony potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězího zadního • 15 dkg žampionů • 1 červená paprika • 1 cibule • 0,5 l zeleninového vývaru • 1,5 dcl červeného vína • 1 hrnek smetany • hotová jíška tmavá • sůl • sladká paprika • kayenský pepř Recept hovězí ragú na víně se žampiony připravíme takto:
Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme nakrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno, jemně osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře, zalijeme červeným vínem a zeleninovým vývarem a asi hodinu vaříme. Až je maso měkké a kousky papriky se téměř rozvaří, přidáme žampiony nakrájené na plátky a povaříme dalších 20 minut. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme hotovou jíškou. Podáváme s fettuccine. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí ragú na víně se žampiony nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rajská omáčka s hovězím masem, hovězí svíčková se zeleninou a bulgurem, žampiony zapečené s kozím sýrem, hovězí svíčková pečeně v listovém těstě, hovězí maso na pepři, hovězí roštěná na zelenině, kuřecí prsa na červeném víně, dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky, smetanový hovězí guláš, uzené karé na víně hovězí ragú na víně se žampiony, recept, hlavní jídla |