KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Francouzský rybí nákyp

Kategorie: speciality, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzský rybí nákyp potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g vařeného rybího masa
   • 2 vejce
   • 1,5 dcl husté bešamelové omáčky
   • sůl
   • pepř
   • troška másla
Recept francouzský rybí nákyp připravíme takto:
Uvařenou rybu očistíme, stáhneme kůži, maso buď rozmačkáme vidličkou na jemnou kaši nebo pomeleme, pak rozředíme bešamelovou omáčkou, opepříme, osolíme a zahřejeme. Až se směs začne vařit, odstavíme a pomalu za stálého míchání přidáme žloutky a z bílků ušlehaný tuhý sníh. Potom všechno vylijeme do nákypové formy vymazané máslem a v mírně teplé troubě pečeme asi 20 minut. Upečený nákyp vyklopíme a hned podáváme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzský rybí nákyp nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

sýrový nákyp s rýží a šunkou, srnčí ragú na rybízové smetaně, žampiónový nákyp, dýňový nákyp se slaninou, rybí hamburgery



francouzský rybí nákyp, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz