KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzský rybí nákyp potřebujeme tyto suroviny: • 250 g vařeného rybího masa • 2 vejce • 1,5 dcl husté bešamelové omáčky • sůl • pepř • troška másla Recept francouzský rybí nákyp připravíme takto:
Uvařenou rybu očistíme, stáhneme kůži, maso buď rozmačkáme vidličkou na jemnou kaši nebo pomeleme, pak rozředíme bešamelovou omáčkou, opepříme, osolíme a zahřejeme. Až se směs začne vařit, odstavíme a pomalu za stálého míchání přidáme žloutky a z bílků ušlehaný tuhý sníh. Potom všechno vylijeme do nákypové formy vymazané máslem a v mírně teplé troubě pečeme asi 20 minut. Upečený nákyp vyklopíme a hned podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzský rybí nákyp nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: sýrový nákyp s rýží a šunkou, srnčí ragú na rybízové smetaně, žampiónový nákyp, dýňový nákyp se slaninou, rybí hamburgery francouzský rybí nákyp, recept, speciality |