KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Azu po tatarsku ze skopového masa

Kategorie: speciality, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept azu po tatarsku ze skopového masa potřebujeme tyto suroviny:

   • 150 g skopového masa
   • 1 cibule
   • 150 g brambor
   • máslo
   • rajský protlak
   • 50 g kvašených okurek
   • sůl
   • pepř
   • česnek
   • zelená petrželka
Recept azu po tatarsku ze skopového masa připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na rozpáleném tuku. Opečené maso vložíme do hrnce, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, spolu s rajským protlake přidáme k masu, podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme 30-40 minut. Brambory nakrájíme na kolečka nebo hranolky a opečeme do poloměkka. Pak je přidáme k podušenému masu. Okurky oloupeme, nakrájíme nadrobno, přidáme k masu a bramborám a podusíme na mírném plameni. Hotové azu promícháme a můžeme podávat. Jednotlivé porce posypeme sekanou zelenou petrželkou a posekaným česnekem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Azu po tatarsku ze skopového masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

čínský meč z kuřecího masa, azu po tatarsku z koňského masa, azu po tatarsku z hovězího masa, čínský meč z krůtího masa, čínský meč z vepřového masa



azu po tatarsku ze skopového masa, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz