KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept zvěřinový guláš s uzeným bůčkem potřebujeme tyto suroviny: • 0,5 kg jeleního masa • 0,5 kg masa z divočáka • 20 dkg uzeného vepřového bůčku • 4 velké cibule • 4 papriky • 6 rajčat • 5 stroužků česneku • sůl • mletý černý pepř • mletý kmín • 2 lžíce červené sladké papriky • 1 chilli paprička • vývar • sádlo Recept zvěřinový guláš s uzeným bůčkem připravíme takto:
V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme nakrájený uzený bůček, na plátky nakrájený česnek a nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme nakrájené maso ze zvěřiny, osolíme, posypeme červenou paprikou a krátce osmahneme. Pak zalijeme litrem vývaru a přikryté dusíme na mírném ohni asi hodinu. Pak přidáme špetku mletého kmínu, nakrájenou chilli papričku a špetku mletého pepře, promícháme, přikryjeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a papriky a ještě chvilku podusíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zvěřinový guláš s uzeným bůčkem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: medailonky s uzeným sýrem a lečem, zvěřinový guláš s uzeným bůčkem ii zvěřinový guláš s uzeným bůčkem, recept, speciality |