![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g libového vepřového bůčku • 250 g vařených krup • 150 g vepřové krve • 50 g škvarků • 1 cibule • vývar • sůl • mletý pepř • mleté nové koření • majoránka • drcený kmín Recept žebrácká kaše připravíme takto:
Maso a škvarky umeleme, přidáme uvařené kroupy, krev, koření, podle potřeby trochu vývaru a dobře promícháme s osmaženou cibulkou. Směs dáme do pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme. Občas promícháme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Žebrácká kaše nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ovesná kaše s jahodami, zapečená bramborová kaše, pohanková kaše se švestkami, maková ovesná kaše, ovesná kaše s ovocem, postní kaše, vločkovo-zeleninová kaše, holandská bramborová kaše, hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem, pohanková kaše se švestkami ii žebrácká kaše, recept, hlavní jídla |