KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Žebrácká kaše

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept žebrácká kaše potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g libového vepřového bůčku
   • 250 g vařených krup
   • 150 g vepřové krve
   • 50 g škvarků
   • 1 cibule
   • vývar
   • sůl
   • mletý pepř
   • mleté nové koření
   • majoránka
   • drcený kmín
Recept žebrácká kaše připravíme takto:
Maso a škvarky umeleme, přidáme uvařené kroupy, krev, koření, podle potřeby trochu vývaru a dobře promícháme s osmaženou cibulkou. Směs dáme do pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme. Občas promícháme.





žebrácká kaše, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz