KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vejce v želatině

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vejce v želatině potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 vajec
   • 250 g dietního salámu
   • 1 sklenička tatarské omáčky
   • 2 kusy sterilizované kapie
   • 3 kyselé okurky
   • 1 balíček práškové želatiny
   • vegeta
Recept vejce v želatině připravíme takto:
Vece uvaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Nakrájíme i salám, kapie a okurky, přidáme tatarskou omáčku a promícháme. Želatínu připravíme podle návodu na obalu a přidáme 1 až 2 čajové lžičky vegety. Vlažnou želatínu nalijeme na připravenou směs a promícháme. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet, dáme do ledničky ztuhnout aspoň na 4 hodiny, potom nakrájíme na plátky a můžeme podávat.





vejce v želatině, recept, předkrmy


©2024KucharkaRecepty.cz