![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hub • 120 g rajčatového protlaku • 3 lžíce oleje • 1 lžíce kečupu • 1 lžíce horčice • 2 žloutky • sůl • pepř • sádlo • 3-4 kuličky jalovce • česnek • topinky Recept tatarský houbový biftek připravíme takto:
Houby očistíme, nakrájíme nadrobno a na trošce oleje podusíme do měkka. Potom přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne. Necháme ji vychladnout. Do vychladlé houbové směsi přidáme kečup, hořčici, pepř a rozdrcené kuličky jalovce a vše důkladně promícháme. Při podávání potřeme topinky česnekem a na ně dáme vrstvu hubové směsi. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tatarský houbový biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: houbový sulc tatarský houbový biftek, recept, předkrmy |