KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept tarator (studená okurková polévka) potřebujeme tyto suroviny: • 1 velká salátová okurka • 2 hrnky jogurtu • 1 hrnek podmáslí • 2 stroužky česneku • sůl • olej • cca 50 g sekaných vlašských ořechů Recept tarator (studená okurková polévka) připravíme takto:
Do mísy prolisujeme česnek, přidáme olej, sůl a na drobné kostičky nakrájenou okurku. Vlijeme jogurt a podmáslí, promícháme a dáme vychladit do ledničky. Před podáváním posypeme sekanými ořechy. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tarator (studená okurková polévka) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: maďarská okurková polévka, okurková krémová polévka s rybou, okurková krémová polévka s rybou, okurková studená polévka, okurková polévka, staročeská bramboračka (bramborová polévka) tarator (studená okurková polévka), recept, polévky |