![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2 svazečky ředkviček • 150 g změklého másla • 150 g žervé (nebo lučiny) • sůl • pepř Recept ředkvičkové máslo připravíme takto:
Ředkvičky důkladně omyjeme a očistíme. Několik ředkviček dáme stranou na ozdobu, zbytek ředkviček najemno nastrouháme, lehce osolíme a necháme čvrt hodiny stát (pustí hodně vody). Změklé máslo utřeme se solí, pepřem a žervé dohladka tak, aby ve směsi nezůstaly máslové hrudky. Z ředkviček slijeme vodu a zamícháme je do směsi. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ředkvičkové máslo nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: medové máslo, česneková máslová pomazánka, máslo s medvědím česnekem, medvědí máslo, bylinkové máslo, zelené máslo, olivové máslo, ředkvičkové máslo po francouzsku, česnekové máslo ředkvičkové máslo, recept, na chleba |