![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2 svazky ředkviček • 150 g změklého másla • 150 g žervé (nebo lučiny) • sůl • pepř Recept ředkvičkové máslo po francouzsku připravíme takto:
Ředkvičky velmi důkladně omyjeme. Několik ředkviček dáme stranou na ozdobu a ponecháme jim i kousek zelené nati. Zbytek ředkviček nastrouháme, jemně osolíme a necháme čtvrt hodiny stát (ředkvičky pustí hodně vody). Změklé máslo utřeme se solí, pepřem a žervé do hladka tak, aby ve směsi nebyly máslové hrudky. Z ředkviček slijeme vodu a vmícháme je do směsi. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ředkvičkové máslo po francouzsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zelené máslo, ředkvičkové máslo, medové máslo, olivové máslo, česneková máslová pomazánka, česnekové máslo, bylinkové máslo, míchaná vejce po francouzsku, medvědí máslo, máslo s medvědím česnekem ředkvičkové máslo po francouzsku, recept, na chleba |