KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Ředkvičkové máslo po francouzsku

Kategorie: na chleba, pomazánky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ředkvičkové máslo po francouzsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 svazky ředkviček
   • 150 g změklého másla
   • 150 g žervé (nebo lučiny)
   • sůl
   • pepř
Recept ředkvičkové máslo po francouzsku připravíme takto:
Ředkvičky velmi důkladně omyjeme. Několik ředkviček dáme stranou na ozdobu a ponecháme jim i kousek zelené nati. Zbytek ředkviček nastrouháme, jemně osolíme a necháme čtvrt hodiny stát (ředkvičky pustí hodně vody). Změklé máslo utřeme se solí, pepřem a žervé do hladka tak, aby ve směsi nebyly máslové hrudky. Z ředkviček slijeme vodu a vmícháme je do směsi.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Ředkvičkové máslo po francouzsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

míchaná vejce po francouzsku, česnekové máslo, olivové máslo, česneková máslová pomazánka, medvědí máslo, medové máslo, ředkvičkové máslo, máslo s medvědím česnekem, zelené máslo, bylinkové máslo



ředkvičkové máslo po francouzsku, recept, na chleba


©2024KucharkaRecepty.cz