KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Mandlové suchary

Kategorie: sladkosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept mandlové suchary potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 bílků
   • 150 g hladké mouky
   • 150-200 g moučkového cukru
   • 60 g mandlí
   • 60 g oříšků
   • tuk
Recept mandlové suchary připravíme takto:
Vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, potom přidáme mouku a vmícháme nasekané mandle a oříšky. Těsto vylijeme do tukem vymazané formy (srnčí hřbet) a upečeme při 140-160°C (30-35 minut). Po upečení těsto i s formou zabalíme do alobalu a odložíme. Druhý den vyklopíme z formy, nakrájíme na 1-2 mm tenké plátky a vysušíme v troubě (při 110-130 ° C cca 25-30 minut).


V naší kuchařce bylo kromě receptu Mandlové suchary nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

mandlové oválky, mandlové věnečky, mandlové bodlinky, mandlové kuličky s třešněmi, mandlové obloučky, mandlové rohlíčky, jednoduché mandlové pralinky, mandlové bonbóny, pomerančovo-mandlové pusinky, mandlové bochánky



mandlové suchary, recept, sladkosti


©2024KucharkaRecepty.cz