KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept mandlové suchary potřebujeme tyto suroviny: • 5 bílků • 150 g hladké mouky • 150-200 g moučkového cukru • 60 g mandlí • 60 g oříšků • tuk Recept mandlové suchary připravíme takto:
Vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, potom přidáme mouku a vmícháme nasekané mandle a oříšky. Těsto vylijeme do tukem vymazané formy (srnčí hřbet) a upečeme při 140-160°C (30-35 minut). Po upečení těsto i s formou zabalíme do alobalu a odložíme. Druhý den vyklopíme z formy, nakrájíme na 1-2 mm tenké plátky a vysušíme v troubě (při 110-130 ° C cca 25-30 minut). V naší kuchařce bylo kromě receptu Mandlové suchary nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: mandlové oválky, mandlové věnečky, mandlové bodlinky, mandlové kuličky s třešněmi, mandlové obloučky, mandlové rohlíčky, jednoduché mandlové pralinky, mandlové bonbóny, pomerančovo-mandlové pusinky, mandlové bochánky mandlové suchary, recept, sladkosti |