KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí po burgundsku

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí po burgundsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g hovězího zadního masa
   • 100 g slaniny
   • 300 g cibule
   • 150 g karotky
   • 100 g sterilovaných cibulek
   • 2 dcl červeného vína
   • 50 g másla
   • sůl
   • drcený černý pepř
Recept hovězí po burgundsku připravíme takto:
Slaninu nakrájíme na kostičky a na másle zvolna zahřejeme. Pak přidáme na větší kousky nakrájené maso a opékáme. Po 5 minutách přidáme cibuli, sůl a drcený pepř a opékáme. Pak zalijeme vínem a zvolna dusíme. Do téměř měkkého masa přidáme na plátky nakrájenou karotku a cibulky, podlijeme trochou vody a zvolna dusíme doměkka.





hovězí po burgundsku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz