![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg feferonek • 1 celá hlava česneku • 450 ml kečupu • 4 lžíce octa • 1 lžíce soli Recept feferonková pasta připravíme takto:
Feferonky očistíme od stopek, řádně omyjeme, zbavíme semínek (můžeme je nechat, bude to pálivější), dáme do hrnce, přidáme 300 ml a dusíme. Až jsou papriky měkké, řádně rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme kečup, sůl, prolisovaný česnek a ocet a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Směs naplníme do čistých skleniček, uzavřeme a sterilujeme (cca 10 minut). Feferonkovou pastu podáváme k různým masům či uzeninám. V naší kuchařce bylo kromě receptu Feferonková pasta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: feferonková pasta ii, pasta z feferonek feferonková pasta, recept, přílohy |