KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Feferonková pasta II

Kategorie: přílohy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept feferonková pasta potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg feferonek
   • 0,5 kg rajčat
   • půl hlavy česneku
   • 3 lžíce octa
   • 1 lžíce soli
   • 1 lžíce cukru
Recept feferonková pasta připravíme takto:
Feferonky očistíme od stopek, řádně omyjeme, zbavíme semínek (můžeme je nechat, bude to pálivější), dáme do hrnce, přidáme omytá rajčata a malinko vody a dusíme. Až jsou papriky měkké, řádně rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme sůl, cukr, prolisovaný česnek a ocet a za stálého míchání (jinak se směs připálí) vaříme do zhoustnutí. Směs naplníme do čistých skleniček, uzavřeme a sterilujeme (cca 10 minut). Feferonkovou pastu podáváme k různým masům či uzeninám.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Feferonková pasta II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

feferonková pasta, pasta z feferonek



feferonková pasta ii, recept, přílohy


©2024KucharkaRecepty.cz