![]() DALŠÍ KATEGORIE |
Empanada de bacalao con pasas (Empanada s tresčí nádivkou a rozinkami)Kategorie: předkrmyHodnocení receptu:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • 1200 g hladké mouky • 0,5 l mléka • 3 celá vejce • 100 g másla • 40 g kvasnic • 1 lžička soli • na nádivku: 0,25 l olivového oleje + 2 cibule nakrájené na kostičky + 2 nadrobno nakrájené papriky + 1 kg nadrobno nakrájené tresky + 150 g rozinek Recept empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) připravíme takto:
Ze surovin připravíme vláčné těsto a necháme je v ledničce odležet. Smícháním potřebných ingrediencí připravíme nádivku. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a ty vyválíme v plát. Jeden plát dáme na vymazanýný plech, na plát rozprostřeme nádivku a zakryjeme druhým plátem. Potřeme rozšlehaným vejcem, těsto propícháme vidličkou a pečeme cca 20 minut v horké troubě. Podáváme teplé i studené k vínu nebo pivu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Empanada de bacalao con pasas (Empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: tresčí játra s cibulí empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami), recept, předkrmy |