KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept tresčí játra s cibulí potřebujeme tyto suroviny: • 2 konzervy tresčích jater • 50 gramů majolky • citrónová šťáva • cibulka • sladkokyselá okurka Recept tresčí játra s cibulí připravíme takto:
Tresčí játra vyjmeme, necháme okapat, nakrájíme na plátky a rozložíme do misek. Povrch jater posypeme drobně nakrájenou cibulkou. Do středu dáme malou lžičku majolky ochucené citrónovou šťávou a ozdobíme vějířkem připraveným z kyselé okurky. Podáváme s bílým pečivem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tresčí játra s cibulí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: brynzový dort s cibulí, játra po gruzínsku, empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami) tresčí játra s cibulí, recept, předkrmy |