KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Tresčí játra s cibulí

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tresčí játra s cibulí potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 konzervy tresčích jater
   • 50 gramů majolky
   • citrónová šťáva
   • cibulka
   • sladkokyselá okurka
Recept tresčí játra s cibulí připravíme takto:
Tresčí játra vyjmeme, necháme okapat, nakrájíme na plátky a rozložíme do misek. Povrch jater posypeme drobně nakrájenou cibulkou. Do středu dáme malou lžičku majolky ochucené citrónovou šťávou a ozdobíme vějířkem připraveným z kyselé okurky. Podáváme s bílým pečivem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Tresčí játra s cibulí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

brynzový dort s cibulí, játra po gruzínsku, empanada de bacalao con pasas (empanada s tresčí nádivkou a rozinkami)



tresčí játra s cibulí, recept, předkrmy


©2024KucharkaRecepty.cz