KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Utopenci

Kategorie: předkrmy

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept utopenci potřebujeme tyto suroviny:

   • 8 špekáčků
   • 2 středně velké cibule
   • 2 díly octa
   • 1 díl vody
   • sůl
   • 5 zrnek pepře
   • 5 zrnek nového koření
   • 3 bobkové listy
   • 1-2 lžičky oleje
Recept utopenci připravíme takto:
Připravíme nejprve lák na utopence: osolenou vodu svaříme s kořením, přilijeme ocet, necháme přejít varem a dáme vychladit. Zatímco lák chladne, oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka, pak oloupeme i špekáčky a na koncích je trochu nařízneme. Špekáčky skládáme do větší sklenice, mezi ně dáváme kolečka cibule, zalijeme vychladlým lákem a přidáme trochu oleje. Necháme uležet v chladnu alespoň týden.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Utopenci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

utopenci s feferonkou



utopenci, recept, předkrmy


©2024KucharkaRecepty.cz