Ukrajinská rybářská polévkaKategorie: polévky, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu: Na recept ukrajinská rybářská polévka potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg karasů • 0,5 kg brambor • 2 cibule • 3 stroužky česneku • 3 bobkové listy • sůl • mletý pepř • čerstvý kopr Recept ukrajinská rybářská polévka připravíme takto: Ryby očistíme, vykucháme a dobře promyjeme. Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit do 2 litrů osolené vody. Po 15 minutách varu přidáme celé ryby, cibuli nakrájenou nadrobno, rozetřený česnek, bobkový list, pepř, kopr nasekaný najemno a vaříme dalších 20 minut. Potom ryby vyjmeme, brambory v polévce trochu pomačkáme tak, aby ještě zbyly i kousky, nalijeme do hlubokých talířů a do každého vložíme celou rybu.
ukrajinská rybářská polévka, recept, polévky |