KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Třeboňský tatarák

Kategorie: sladkosti, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept třeboňský tatarák potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g kapřího filetu
   • 1 cibule
   • 1 žloutek
   • sůl
   • mletý kmín
   • mletý pepř
   • půl lžičky sladké mleté papriky
   • hořčice
   • tabasco
   • kečup
   • citrónová šťáva
   • zelená petrželka
Recept třeboňský tatarák připravíme takto:
Kapří maso bez kůže a kostiček umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, promícháme a dochutíme kořením a hořčicí, kečupem a tabascem. Pak vmícháme žloutek, pár kapek citrónové šťávy a nasekanou zelenou petrželku a necháme chvíli v chladu uležet. Třeboňský tatarák podáváme s topinkami.





třeboňský tatarák, recept, sladkosti


©2024KucharkaRecepty.cz