Třeboňský tatarákKategorie: sladkosti, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept třeboňský tatarák potřebujeme tyto suroviny: • 350 g kapřího filetu • 1 cibule • 1 žloutek • sůl • mletý kmín • mletý pepř • půl lžičky sladké mleté papriky • hořčice • tabasco • kečup • citrónová šťáva • zelená petrželka Recept třeboňský tatarák připravíme takto: Kapří maso bez kůže a kostiček umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, promícháme a dochutíme kořením a hořčicí, kečupem a tabascem. Pak vmícháme žloutek, pár kapek citrónové šťávy a nasekanou zelenou petrželku a necháme chvíli v chladu uležet. Třeboňský tatarák podáváme s topinkami.
třeboňský tatarák, recept, sladkosti |