Rýnská pánevKategorie: speciality, vepřové masoHodnocení receptu: ![5](/recepty/starsilver.png) ![](/recepty/none.png) Na recept rýnská pánev potřebujeme tyto suroviny: • 1,5 kg brambor • 0,75 kg libového uzeného bůčku • 4 cibule • sůl • pepř • kmín • majoránka,2 kelímky zakysané smetany • 1 hrnek vývaru Recept rýnská pánev připravíme takto: Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme a osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín. Smetanu smícháme s vývarem, přilijeme na pánev, dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.
rýnská pánev, recept, speciality |