KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Římská polévka

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept římská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 15 dkg hovězího masa
   • 2 lžíce vařené rýže
   • 1 menší cibule
   • malá konzerva žampionů s nálevem
   • 1 mrkev
   • olej
   • sůl
   • pepř
   • petrželka na ozdobení
   • hrst strouhaného sýra
   • 1 l vývaru
Recept římská polévka připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kroužky, které osmahneme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme drobně nakrájené maso, které vaříme do měkka. Ke konci vložíme do polévky kostičky mrkve, přidáme žampiony i s nálevem a vmícháme rýži. Dochutíme a na talíři posypeme sýrem a petrželkou.





římská polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz