KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Podřipský kaldon

Kategorie: polévky, králičí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept podřipský kaldon potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 králík
   • 500 g kořenové zeleniny
   • 2 cibule
   • 8 stroužků česneku
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • petrželová nať
   • máslová jíška (máslo
   • hladká mouka)
   • 1,5 l vody
Recept podřipský kaldon připravíme takto:
Do vroucí vody dáme králíka (skelet na polévku), osolíme, opepříme, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli a česnek a vaříme doměkka. Potom přecedíme, maso obereme a zeleninu nakrájíme na kostičky. Vývar zahustíme máslovou jíškou, přidáme maso, zeleninu a dochutíme česnekem a majoránkou.





podřipský kaldon, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz