KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Píseň divočiny

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept píseň divočiny potřebujeme tyto suroviny:

   • jelení kýta
   • červené víno
   • olej
   • sůl
   • mletý pepř
   • divoké koření
   • bylinková směs
   • na bylinkové máslo: máslo + žampióny + okurky + kapie + sůl + tymián + petrželová nať
Recept píseň divočiny připravíme takto:
Surovíny na bylinkové máslo promícháme, směs vytvarujeme do úhledných válečků a necháme ztuhnout na chladném místě. Z odleželého jeleního masa nakrájíme řízky, zlehka je naklepeme, po okrajích nařízneme, posypeme bylinkovou směsí a opečeme na rozpáleném oleji. Pak řízky vyndáme, výpek mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, divoké koření, pepř a trochu červeného vína a chvíli povaříme. Při podávání položíme na maso plátek bylinkového másla.





píseň divočiny, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz