Píseň divočinyKategorie: speciality, zvěřinaHodnocení receptu: ![5](/recepty/starsilver.png) ![](/recepty/none.png) Na recept píseň divočiny potřebujeme tyto suroviny: • jelení kýta • červené víno • olej • sůl • mletý pepř • divoké koření • bylinková směs • na bylinkové máslo: máslo + žampióny + okurky + kapie + sůl + tymián + petrželová nať Recept píseň divočiny připravíme takto: Surovíny na bylinkové máslo promícháme, směs vytvarujeme do úhledných válečků a necháme ztuhnout na chladném místě. Z odleželého jeleního masa nakrájíme řízky, zlehka je naklepeme, po okrajích nařízneme, posypeme bylinkovou směsí a opečeme na rozpáleném oleji. Pak řízky vyndáme, výpek mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, divoké koření, pepř a trochu červeného vína a chvíli povaříme. Při podávání položíme na maso plátek bylinkového másla.
píseň divočiny, recept, speciality |