KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Olla de la Venta (hospodský kotlík)

Kategorie: speciality, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept olla de la venta (hospodský kotlík) potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,25 kg telecího masa
   • 2 klobásy chorizo
   • 100 g šunky
   • 150 g bílých fazolí
   • 100 g zelených fazolek
   • 2 velké brambory
   • 1 petržel
   • cibule
   • mrkev
   • 2 stroužky česneku
   • olivový olej
   • 4 cl koňaku
   • 0,25 l bílého vína
   • 2 dcl kuřecího vývaru
   • špetka sladké papriky
Recept olla de la venta (hospodský kotlík) připravíme takto:
Zvlášť uvaříme bílé fazole a zelené fazolky a dvě větší brambory. Z masa odstraníme tučné části a na oleji jej mírně orestujeme spolu s cibulí, mrkví, česnekem a petrželí (vše nakrájené na malé kousky). Přidáme koňak a bílé víno. Na zjemnění chuti přidáme kuřecí vývar a sladkou papriku a povaříme. Až maso změkne, přidáme na kostky nakrájenou šunku a klobásu a znovu asi deset minut povaříme. Nakonec smícháme masovou směs s uvařenými fazolkami a bramborami a opět za stálého míchání asi dvě minuty povaříme.





olla de la venta (hospodský kotlík), recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz