Ohnivá pánevKategorie: minutky, drůbeží masoHodnocení receptu: Na recept ohnivá pánev potřebujeme tyto suroviny: • 200 g vepřového plecka • 400 g kuřecích řízků • 200 g klobásky • 1 červená paprika • 1 zelená paprika • 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce • 4 cibule • 6 stroužků česneku • 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných • 50 ml olivového oleje • 2 chilli papričky • 1 pórek • 100 ml piva • 1 kelímek strouhaného křenu • sůl • mletý pepř Recept ohnivá pánev připravíme takto: Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme 3 až 5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem a hranolky nebo opečenými brambory.
ohnivá pánev, recept, minutky |