KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kremet fiskesuppe

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kremet fiskesuppe potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g filetu z lososa
   • 200 g filetu z tresky
   • půlka pórku
   • 2 mrkve
   • 100 g celeru
   • 100 g tuřínu
   • půlka fenyklu
   • 200 ml sladké smetany
   • 1 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • mletý pepř
   • 2 lžíce nasekané petrželky
   • 150 ml bílého vína
   • 1 lžíce másla
   • 2 lžíce tomatového (červeného) pesta
   • 650 ml rybího vývaru
Recept kremet fiskesuppe připravíme takto:
Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky, filety zbavíme kůže a nakrájíme na kostky cca 2x2 cm. Na rozehřátém másle lehce orestujeme zeleninu, přidáme mouku, zapražíme do lehkého zrůžovění, vsypeme pesto, zalijeme všemi tekutými složkami a necháme mírně vařit 15 minut. Pak vložíme ryby a petrželku a pomalu vaříme ještě 10 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem.





kremet fiskesuppe, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz