KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept košiarske svíčkové řezy potřebujeme tyto suroviny: • 300 g hovězí svíčkové • 2 plátky slaniny • 4 cl koňaku • 2 dcl šlehačky • zelené fazolové lusky • olej • máslo • bylinkové máslo • sůl • pepř • bylinková sůl • hořčice • worchester • citron • borůvkový kompot Recept košiarske svíčkové řezy připravíme takto:
Spařené fazolové lusky zabalíme do plátku oravské slaniny. Maso pokapeme worchestru, potřeme hořčicí, osolíme bylinkovou solí, přidáme bylinkové máslo a prudce opečeme na jedné straně. Po otočení masa přidáme fazolky ve slanině a také je opečeme. Když je steak hotový, přilijeme koňak a flambujeme. Když se alkohol odpaří, vybereme vše na talíř. Do výpeku přidáme máslo, šlehačku a borůvkový kompot a zpěníme. Ještě teplé maso pokapeme citrónem a vložíme zpět do pánve. Při podávání maso dozdobíme šlehačkou, borůvkami a citronem. Košiarske svíčkové řezy podáváme s různě upravenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Košiarske svíčkové řezy nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: svíčkové řezy na pomerančích, krůtí řezy po italsku, svíčkové plátky košiarske svíčkové řezy, recept, hlavní jídla |