Jerevanský bosbašKategorie: polévky, skopové masoHodnocení receptu: Na recept jerevanský bosbaš potřebujeme tyto suroviny: • 125 g skopového masa • 30 g hrachu • 25 g cibule 100 g brambor • 15 g rajčatového protlaku • 30 g jablek • 10 g sušených švestek • sůl • pepř • 10 g petrželky • 10 g koriandru Recept jerevanský bosbaš připravíme takto: V první řadě musíme maso uvařit potom bujon z masa přelijeme přes sítko, aby se odstranily zhuštěniny a necháme dovařit s vařeným hrachem. Brambory nakrájíme na středně velké kostičky a společně s uvařeným masem usmaženými cibulemi, rajčatovým protlakem,umytými sušenými švestkami a na kostičky nakrájenými jablky necháme vařit v bujonu.
jerevanský bosbaš, recept, polévky |