KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 22. února, středa, svátek má: Petr


Valašské černidlo

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept valašské černidlo potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g pohanky
   • 60 g uzené slaniny
   • 1 cibule
   • sůl
Recept valašské černidlo připravíme takto:
Pohanku spaříme a v pánvi osmahneme nasucho. Pak zalijeme vodou a dusíme. Podle potřeby přidáváme postupně vodu, aby kaše byla zrnitá. Na kostky nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli společně osmahneme. Až bude pohanka měkká, přidáme osmaženou slaninu a cibuli.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Valašské černidlo nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Valašské střapačky s kyselým zelím   Valašské škračky  


valašské černidlo, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!