KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 30. května, úterý, svátek má: Ferdinand


Soljanka na tatarský způsob

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept soljanka na tatarský způsob potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí maso
   • skopové maso
   • ledviny
   • jazyk
   • nakládaná okurka
   • velká cibule
   • sušené švestky
   • rajčatový protlak
Recept soljanka na tatarský způsob připravíme takto:
Maso, ledviny a jazyk uvaříme a potom nakrájíme na nudličky. Nakládanou okurku oloupeme a nakrájíme, cibuli rozkrájíme na plátky, sušené švestky opereme v horké vodě a spolu s okurkou a cibulí zamícháme v troše rajčatového protlaku. Pak společně s masem přidáme do vývaru a povaříme 5-10 minut. Podáváme se smetanou a můžeme ji dochutit kapkou citrónu.





soljanka na tatarský způsob, recept, polévky


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!