KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
KMÍNKuchařské tipy a trikyKmín jsou sušená semena kmínu kořenného (Carum carvi). Je to jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho použití je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, a mnoha dalších jídel. Kmín účinně bojuje při zažívacích obtížích, zlepšuje trávení, bojuje proti plynatosti a zmírňuje křeče. Kmín zvyšuje produkci mateřského mléka a podporuje vykašlávání, což lze využít při léčbě zánětů dýchacích cest. VÝBĚR KUCHAŘSKÝCH RECEPTŮ - KMÍN:
Bedla na kmíně
Candát na kmíně Celerová polévka s kmínem Jehněčí kořínek na kmínu Kapr na kmíně Kmínka Kmínová polévka Kmínová polévka II Kmínová polévka III Kmínová polévka s kapáním Kmínová pomazánka Kmínové brambory Krůtí prsa na kmíně Kuře na kmíně s majoránkou Líni na kmíně Okoun na kmíně Pečené brambory s kmínem Pečené kuře na másle s kmínem Pikantní kmínová polévka Smažené bedly na kmíně Staročeská kmínová polévka s vejcem Staročeské vepřové maso na kmíně s pivem Telecí na kmíně Vepřová pečeně na kmíně Vepřová plec na kmíně Vepřové maso pečené na kmíně Vepřové žebírko na kmíně |