![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g zvěřiny • 50 g slaniny • 1 klobása • 3 cibule • 3 stroužky česneku • 4 brambory • kysané zelí • hrst pohanky • sůl • celý pepř • kmín • ocet • cukr • cca 50 g pikantního tvrdého sýra Recept zvěřinový valašský kontrabáš připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky, dáme do pekáče, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, česnek, celý pepř a kmín, osolíme, podlijeme vodou a dáme péct do trouby. V dalších nádobách připravíme obvyklým způsobem kyselé zelí, uvaříme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a pohanku uvaříme doměkka. Pak smícháme brambory, pohanku a zvěřinu i s výpekem, prohřejeme a podle potřeby dochutíme. Na talíř servírujeme věnec kyselého zelí, na něj navršíme směs a ozdobíme opečenou klobáskou a nastrouhaným sýrem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zvěřinový valašský kontrabáš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: guláš zvěřinový, valašský kontrabáš zvěřinový valašský kontrabáš, recept, hlavní jídla |