KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vinařské kotlety

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vinařské kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vepřové kotlety
   • 1 velká cibule
   • 2 stroužky česneku
   • 2 dcl bílého vína
   • 10 dkg strouhaného eidamu
   • sůl
   • 1 lžička sladké mleté papriky
   • olej
Recept vinařské kotlety připravíme takto:
Kotlety omyjeme, osolíme, naklepeme a na okrajích nařízneme. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka opečeme po obou stranách, vyjmeme je a uchováme v teple. Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, vrátíme kotlety zpět, podlijeme je vínem a dusíme doměkka. Ke konci dušení posypeme kotlety paprikou a prolisovaným česnekem. Při podávání ozdobíme nastrouhaným sýrem, přelijeme výpekem a podáváme s vařenými bramborami.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vinařské kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

vepřové kotlety na bambusu, zapečené kotlety s olivami, vepřové kotlety s cumberlandskou omáčkou



vinařské kotlety, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz