![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 telecí řízky • 10 dkg hladké mouky • 2 vejce • 15 dkg strouhané housky • 40 dkg oleje na smažení Recept vídeňský řízek připravíme takto:
Řízky na okraji nařízneme, naklepeme do měkka, osolíme, obalíme postupně v mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme po obou stranách v horkém oleji - asi 2 minuty po každé straně do zlatova. Vídeňský řízek podáváme s bramborovým salátem nebo vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vídeňský řízek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřový řízek tonkatsu, holandský kuřecí řízek, vídeňský guláš, holandský sojový řízek, brněnský řízek, anglický řízek, plněný vepřový řízek, kuřecí řízek cornflakes, vepřový řízek se švestkami, holandský fazolový řízek vídeňský řízek, recept, hlavní jídla |