KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vídeňský řízek potřebujeme tyto suroviny: • 4 telecí řízky • 10 dkg hladké mouky • 2 vejce • 15 dkg strouhané housky • 40 dkg oleje na smažení Recept vídeňský řízek připravíme takto:
Řízky na okraji nařízneme, naklepeme do měkka, osolíme, obalíme postupně v mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme po obou stranách v horkém oleji - asi 2 minuty po každé straně do zlatova. Vídeňský řízek podáváme s bramborovým salátem nebo vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vídeňský řízek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: císařský řízek, vepřový řízek v županu, bylinkový řízek v česnekovém oleji, kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bělehradský vepřový řízek, kuřecí řízek cordon bleu, pašerácký řízek, vepřový přírodní řízek s hořčicí, smažený kuřecí řízek, holandský řízek vídeňský řízek, recept, hlavní jídla |