KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vídeňský guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vídeňský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 40 dkg hovězího masa
   • 1 cibule
   • 2 lžíce rajčatového protlaku
   • 1 lžičku citronové šťávy
   • sůl
   • mletý pepř
   • červená mletá paprika
   • kmín
   • majoránka
Recept vídeňský guláš připravíme takto:
Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené hovězí maso, sůl, mletý pepř, červenou papriku mletou, kmín a opékáme bez podlévání, než se šťáva vydusí. Potom podlijeme vodou a dusíme až do měkka. Přidáme rajčatový protlak a citronovou šťávu, krátce povaříme, nakonec ochutíme majoránkou.





vídeňský guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz