KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vídeňská čočka s rýží

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vídeňská čočka s rýží potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g rýže
   • 200 g čočky
   • 100 g vařeného vepřového masa
   • 100 g uzeného masa
   • 80 g slaniny
   • 1 cibule
   • 1 lžíce oleje
   • sůl
   • pepř
   • 2 lžíce strouhanky
   • 30 g tuku
Recept vídeňská čočka s rýží připravíme takto:
Rýži a čočku uvaříme zvlášť podle návodu. Pak uvařenou čočku a rýži slijeme, smícháme, přidáme na slanině (nakrájené na kostičky) osmaženou nakrájenou cibuli, nakrájené vepřové a uzené maso, osolíme, opepříme a promícháme. Zapékací mísu vymažeme olejem, vysypeme strouhankou, směs do ní rozprostřeme a zapečeme v předehřáté troubě.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vídeňská čočka s rýží nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

texaské chilli s rýží a paprikou, sýrový nákyp s rýží a šunkou, krůtí maso s třešněmi a kari rýží, telecí prsa plněná houbovou rýží, scampi s rýží, zapečená rajčata se žampióny a rýží



vídeňská čočka s rýží, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz