KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso na švestkách

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso na švestkách potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřové kýty
   • 3 pórky
   • 250 g sušených švestek
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
   • olej
Recept vepřové maso na švestkách připravíme takto:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Potom přidáme nakrájený pórek, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme domäkka. K mäsu přidáme rozpůlené švestky bez pecek a dusíme, dokud nezměknou. Měkké maso vyndáme a šťávu s pórkem a a švestkami rozmixujeme. Podávame s rýžou nebo vařenými bramborami, přelité omáčkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na švestkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pekingské maso, hrbaté maso, vepřové na kopru, beraní maso na česneku, vepřové řízky s brynzou, staročeské hovězí maso, pikantní masová směs, čínské vepřové v karamelu, vepřové nakládané řízky, zadělávané telecí maso



vepřové maso na švestkách, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz