KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso na divoko

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso na divoko potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,75 kg vepřového masa
   • 2 velké cibule
   • 2 stroužky česneku
   • 0,25 kg kořenové zeleniny
   • sůl
   • několik kuliček pepře
   • několik kuliček nového koření
   • několik kuliček jalovce
   • tymián
   • 1 bobkový list
   • 0,25 litru červeného vína
   • 1 lžička cukru
   • 5 dkg sádla
Recept vepřové maso na divoko připravíme takto:
Zeleninu nakrájíme na jemné nudličky, osmahneme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Přidáme osolené maso, opečeme ze všech stran, přidáme koření, celé stroužky česneku, cukr a víno a přikryté dusíme doměkka. Maso při dušení obracíme a podle potřeby podléváme vodou. Měkké maso nakrájíme na porce, koření ze šťávy vybereme a maso vložíme zpět. Podáváme s knedlíkem.





vepřové maso na divoko, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz