KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřové kotlety po milánsku potřebujeme tyto suroviny: • 4 vepřové kotlety • 4 lžíce oleje • 1 stroužek česneku • 2 paprikové lusky • sůl • mletý pepř • 1 lžíce rajského protlaku • hovězí vývar Recept vepřové kotlety po milánsku připravíme takto:
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na oleji a vložíme je do ohnivzdorné misky. Do oleje, na kterém jsme opékali maso, dáme drobně nakrájený česnek, na proužky nakrájené papriky a krátce osmahneme. Zalijeme rajským protlakem zředěným trochou vývaru, povaříme a přilijeme na kotlety, přiklopíme a dusíme asi půl hodiny v troubě. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové kotlety po milánsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové smetanové nudle, plněné vepřové žebro, kotlety po vinařsku, přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, vepřové kotlety s křenem, jehněčí kotlety, vepřové kotlety s tvarůžky, vepřové panenky s fazolkami na slanině, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, bramborové kotlety se šunkou vepřové kotlety po milánsku, recept, hlavní jídla |