KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřová krkovice v marinádě z podmáslí

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřová krkovice v marinádě z podmáslí potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg vepřové krkovice bez kosti
   • 1 hrnek podmáslí
   • 3 stroužky česneku
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • provensálské koření
Recept vepřová krkovice v marinádě z podmáslí připravíme takto:
Do podmáslí přidáme česnek utřený se solí, provensálské koření, majoránku a pepř a promícháme. Krkovici nakrájíme na cca 1,5 cm silné plátky, dáme do misky, zalijeme připravenou marinádou a necháme v chladu 24 hodin uležet (můžeme občas maso otočit a promíchat). Pak plátky krkovice grilujeme. Grilovanou krkovici podáváme s čerstvým pečivem a třeba sýrovým dipem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová krkovice v marinádě z podmáslí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

silvestrovská pikantní vepřová plec, vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou, vepřová svíčková na roštu, božská vepřová specialita, vepřová pochoutka v rosolu



vepřová krkovice v marinádě z podmáslí, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz