KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřová játra po japonsku potřebujeme tyto suroviny: • 500-600 g vepřových jater • sůl • mletá červená paprika • hladká mouka • 3-4 mandarinky • 1 pomeranč Recept vepřová játra po japonsku připravíme takto:
Játra nakrájíme na menší plátky, osolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Mandarinky a pomeranče zlehka osmahneme na oleji. Podáváme s uvařenou rýží a hráškem a ozdobené osmahnutou mandarinkou a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra po japonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečená husí játra po maďarsku, pikantní vepřová játra v alobalu, játra na houbách, šumavská játra, pražená vepřová játra, telecí játra po japonsku, pražená telecí játra, vepřová játra obalená cibulí, grilovaná vepřová panenka s hruškovým pyré, králičí játra na víně vepřová játra po japonsku, recept, hlavní jídla |