KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřová játra po japonsku potřebujeme tyto suroviny: • 500-600 g vepřových jater • sůl • mletá červená paprika • hladká mouka • 3-4 mandarinky • 1 pomeranč Recept vepřová játra po japonsku připravíme takto:
Játra nakrájíme na menší plátky, osolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Mandarinky a pomeranče zlehka osmahneme na oleji. Podáváme s uvařenou rýží a hráškem a ozdobené osmahnutou mandarinkou a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra po japonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušená telecí játra se slaninou, vepřová musaka, husí játra, andaluzská vepřová játra, drůbeží játra na pikantní způsob, kuřecí játra s paprikou, vepřová játra na pikantní způsob, hamburská vepřová kýta, vepřová kýta na pivě, vepřová panenka se švestkovou omáčkou vepřová játra po japonsku, recept, hlavní jídla |