![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500-600 g vepřových jater • sůl • mletá červená paprika • hladká mouka • 3-4 mandarinky • 1 pomeranč Recept vepřová játra po japonsku připravíme takto:
Játra nakrájíme na menší plátky, osolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Mandarinky a pomeranče zlehka osmahneme na oleji. Podáváme s uvařenou rýží a hráškem a ozdobené osmahnutou mandarinkou a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra po japonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní vepřová játra v alobalu, kuřecí játra v bramborových plackách, vepřová panenka na slanině, vepřová kýta po selsku, kuřecí játra na cibulce ii, drůbeží játra na pikantní způsob, kuřecí játra po gruzínsku, ďábelská játra, berlínská játra, zapečená kuřecí játra vepřová játra po japonsku, recept, hlavní jídla |