KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Velikonoční nádivka II

Kategorie: přílohy, velikonoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept velikonoční nádivka potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g vepřového
   • 250 g hovězího
   • 250 g uzeného masa
   • 4 rohliky
   • 0,25 l mléka
   • 4 vejce
   • sůl
   • pepř
   • zelené bylinky (kopřivy
   • pažitka
   • petrželová nať)
Recept velikonoční nádivka připravíme takto:
Vařené maso umeleme, promícháme s nakrájenými rohlíky namočenými v mléce, přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř a nasekané zelené bylinky. Vše promícháme, dáme do vymazané formy a upečeme. Při pečení podléváme masovým vývarem.





velikonoční nádivka ii, recept, přílohy


©2024KucharkaRecepty.cz